search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:02
MENU CLOSE

Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν έπρεπε να ασχοληθεί με την πολιτική στην ηλικία της» (Video)

24.04.2024 09:58
mamalakis-aleksiadoy-new

Την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να πολιτευτεί, κατεβαίνοντας στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ) κλήθηκε να σχολιάσει ο Ηλίας Μαμαλάκης τονίζοντας ότι κατά τη γνώμη του η γνωστή μαγείρισσα «δεν θα έπρεπε να κάνει αυτό το βήμα στην ηλικία της».

«Λυπάμαι που το έμαθα. Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε να το κάνει. Είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής, έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Τώρα που έχει περάσει τα 80 να κατέβει στην πολιτική; Δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι δύσκολη» τόνισε ο chef, ενώ ερωτηθείς αν ο ίδιος θα επέστρεφε στην τηλεόραση, δήλωσε αρνητικός εκτός κι αν επρόκειτο για «κάτι πολύ μεγάλο».

«Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, πλέον είμαι και αρκετά μεγάλος και νομίζω ότι ο σωστός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, για να γυρνούσα ξανά πίσω θα έπρεπε να ήταν κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί υποφέρει οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη: «Σκεφτόμουν χρόνια να κατέβω στις εκλογές – Δέχτηκα με χαρά την πρόταση από το ΛΑΟΣ» (Video)

Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς οι Αρχές έφτασαν στους χούλιγκαν – Οι καταθέσεις που «καίνε» τα ηγετικά μέλη (videos)

Σοκαριστική ρατσιστική επίθεση κατά διανομέα στον Άγιο Δημήτριο (Video, σκληρες εικόνες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06