ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 18:52
MENU CLOSE

Ο Μάρτιν Σουλτς επέκρινε «την Ευρώπη των εγωιστών»

10.09.2015 08:13

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς επέκρινε «την Ευρώπη των εγωιστών», ενώ προειδοποίησε χώρες όπως η Ουγγαρία ότι δεν κερδίζουν αλληλεγγύη όταν προκαλούν.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς επέκρινε «την Ευρώπη των εγωιστών», ενώ προειδοποίησε χώρες όπως η Ουγγαρία ότι δεν κερδίζουν αλληλεγγύη όταν προκαλούν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Passauer Neuen Presse ο Σουλτς έκανε ξεκάθαρα λόγο για την παροχή νόμιμων οδών μετανάστευσης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

«Αν ανοίξουμε νόμιμες οδούς στην ΕΕ, κατευθύνουμε τη μετανάστευση την οποία η Ευρώπη χρειάζεται επειγόντως», τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρόλα αυτά εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να έρχεται ο καθένας στην ΕΕ. «Όμως θα δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψουν βάσει ξεκάθαρων κριτηρίων». 

ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 18:49
Exit mobile version