ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:55
MENU CLOSE

Πρεμιέρα Ολυμπιακού σε UEFA Champions League και ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης σε UEFA Europa League στον OTE TV

11.09.2015 10:08

Οι ελληνικές ομάδες ξεκινάνε το ταξίδι σε UEFA Champions League και UEFA Europa League στον OTE TV. Στο Τσάμπιονς Λίνγκ, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζουν τις Καμπάλα και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα για το Γιουρόπα Λίνγκ. 

Οι ελληνικές ομάδες ξεκινάνε το ταξίδι σε UEFA Champions League και UEFA Europa League στον OTE TV.

Στο Τσάμπιονς Λίνγκ, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζουν τις Καμπάλα και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα για το Γιουρόπα Λίνγκ.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, τα back2back ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα κλέβουν την παράσταση.

Στα κινηματογραφικά, με αποκορύφωμα την πρεμιέρα της τρίτης και τελευταίας συνέχειας του Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατών, το πρόγραμμα της εβδομάδας στον ΟΤΕ TV περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το γυρισμένο σε δύο εκδοχές Η Εξαφάνιση της Eleanor Rigby: Εκείνη/Εκείνος με την Τζέσικα Τσάστεϊν και τον Τζέιμς ΜακΑβόι, η ταινία-έκπληξη από το Ισραήλ Big Bag Wolves και το πολυσυζητημένο Mad Max: Fury Road με την Σαρλίζ Θέρον και τον Τομ Χάρντι στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.     

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:51
Exit mobile version