ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:26
MENU CLOSE

Οι ευχές του Δήμου Βερύκιου στον Κορτώ για το σύμφωνο συμβίωσης

26.01.2016 06:55

Μια απρόσμενη ανάρτηση έκανε χθες στον λογαριασμό του στο Twitter o γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος. Αφορούσε στον Αύγουστο Κορτώ και στο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε ο συγγραφέας με τον επί 12 χρόνια σύντροφό του

Μια απρόσμενη ανάρτηση έκανε χθες στον λογαριασμό του στο Twitter o γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος. Αφορούσε στον Αύγουστο Κορτώ και στο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε ο συγγραφέας με τον επί 12 χρόνια σύντροφό του, συμβολικά, την πρώτη μέρα εφαρμογής του συμφώνου συμβίωσης στη χώρα μας.

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης από το συγκεκριμένο ζευγάρι, το οποίο μάλιστα είχε παντρευτεί πριν από περίπου ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη, ο Δήμος Βερύκιος έστειλε τις ευχές του γράφοντας: Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια ! Βίον ανθόσπαρτον!

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός συγγραφέας και ο δημοσιογράφος είχαν δικαστικές διαμάχες μετά το ομοφοβικό ξέσπασμα του Δήμου Βερύκιου όταν είχε αποκαλέσει τον Αύγουστο Κορτώ ως «κυρία Αυγουστίνα», ενώ για την υπόθεση τους υπήρξε και παρέμβαση του ΕΣΡ. Αφορμή του ξεσπάσματος του Δήμου Βερύκιου είχε σταθεί η δήλωση του συγγραφέα ότι δεν θα μετέχει στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη γιατί είναι αφοσιωμένος στον άντρα του και τα βιβλία του. 

Επιπλέον το… παραλήρημα του δημοσιογράφου είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ραδιόφωνο του Alpha ο επί 15 χρόνια συνεργάτης του, Δημήτρης Σταυρόπουλος

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:25
Exit mobile version