ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 16:05
MENU CLOSE

Ο Κάμερον βρήκε δουλειά

12.10.2016 08:43

 

Ο 50χρονος Κάμερον, μετά από 6ετή θητεία στην πρωθυπουργία της χώρας, αναλαμβάνει άμισθο ρόλο στη φιλανθρωπική οργάνωση National Citizens Service Trust. Η οργάνωση βοηθά εφήβους από 15 έως 17 ετών να συμμετέχουν εθελοντικά σε κοινωνικά προγράμματα.

Η οργάνωση είχε συσταθεί από τον ίδιο και όπως αναφέρει σε άρθρο του στην Telegraph νιώθει περήφανος για την δημιουργία της National Citizen Service. 

«Συχνά με σταματούν γονείς στο δρόμο και μου λένε πόσο μεγάλη αλλαγή είδαν στη ζωή των παιδιών τους μετά από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και λαμβάνω επιστολές και από τα ίδια τα παιδιά» ανέφερε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε πιλοτικά πριν ο Κάμερον γίνει πρωθυπουργός, έχει εξελιχθεί στο πιο ανερχόμενο πρόγραμμα στη χώρα με περισσότερα από 275.000 παιδιά να έχουν ήδη συμμετάσχει. Ο Κάμερον θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του συμβουλίου με αρμοδιότητα να επιβλέπει τα σχέδια επέκτασης των δραστηριοτήτων της οργάνωσης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 16:05
Exit mobile version