ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:20
MENU CLOSE

Το κορίτσι του James Bond, έσωσε σκύλο από κακοποίηση στην… Ηλιούπολη (Video)

26.11.2016 15:28

 

Η Τόνια συμμετείχε εθελοντικά στο βίντεο, το οποίο ξεκινάει με τον ιδιοκτήτη ενός σκύλου που τον χτυπάει και τον κακοποιεί. Όταν παίρνει μια πέτρα για να τον χτυπήσει, το κορίτσι του James Bond, του πιάνει το χέρι και τον σταματά.

Πρόκειται για ένα συμβολικό βίντεο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο κατά της κακοποίησης των ζώων αλλά και να ενημερώσει για τους τρόπους που έχει στη διάθεσή του κάποιος, για να αντιμετωπίσει ή να καταγγείλει τους ανθρώπους που ασκούν βία σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων.

Στο βίντεο παίζει και η πανέμορφη σκυλίτσα που ακούει στο όνομα Νιφάδα και υποδύεται το θύμα. Στην ιστοσελίδα της στο facebook, η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης γράφει: «Το συγκεκριμένο βίντεο το δουλεύουμε εδώ και μήνες, σχεδόν ένα χρόνο. Φυσικά και δεν αγγίξαμε ούτε τρίχα της Νιφάδας της σκυλίτσας πρωταγωνίστριας και φυσικά η Νιφάδα δεν υπέστη καμία μορφή κακοποίησης ή βίας. Ο Διονύσης, ο “κακός” του βίντεο, έδειρε αρκετές φορές …έναν κορμό δέντρου. Κάποιες σκηνές γυρίστηκαν ξανά και ξανά και ξανά προκειμένου να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές. Για τα ουρλιαχτά του σκύλου χρησιμοποιήσαμε sound effects. Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχουν ούτε special ούτε sound effects. Η πραγματικότητα για τα περισσότερα ζώα που κακοποιούνται έχει αίμα, πόνο, βία, ξύλο με ζώνη, με πέτρες, με φτυάρια, με τσεκούρια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι που κακοποιούν και δολοφονούν ζώα δεν θα διστάσουν να κακοποιήσουν ένα παιδί, μια γυναίκα, έναν συνάνθρωπο μας. Μην αδιαφορείτε, μιλήστε, αντιδράστε! Καλέστε την αστυνομία, ενημερώστε τον εισαγγελέα της περιοχής σας. Όλοι έχουμε πλέον κινητά με κάμερα. Τραβήξτε βίντεο, φωτογραφίες. Καταγράψτε τα περιστατικά και βοηθήστε να σταματήσει επιτέλους η κάθε μορφής κακοποίηση ζώων».

 

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:18
Exit mobile version