search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Τόνια Σωτηροπούλου για Μαραβέγια: «Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής»

01.11.2021 19:59
maravegias-sotiropoulou-new
NDP Photo

Για τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια, τον γάμο τους που έγινε σε κλειστό κύκλο στην Ύδρα αλλά και τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος του ηθοποιού μίλησε η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ Στούντιο 4.

Μιλώντας για την σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή η κ. Σωτηροπούλου δήλωσε: «Από την αρχή είχα ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα με τον Κωστή από τις προηγούμενες συναναστροφές και σχέσεις μου. Ήρθε να με διδάξει κάτι άλλο σε αυτή την ζωή και να συμπορευτούμε. Είχα αυτή την αίσθηση από την αρχή. Το πρώτο βράδυ που βγήκαμε, σκέφτηκα ότι είναι πάρα πολύ αστείος. Μου δημιουργούσε πολλή ευτυχία. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ ήμουν πάντα πιο κλειστή και πιο σκοτεινή, ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής και μου το μετέδωσε αυτό. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με την τόση χαρά που αισθανόμουν», δήλωσε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ αποκάλυψε πως το θέμα της διαχείρισης της χαράς είναι ένα από τα βασικά που συζητάει με τον ψυχολόγο της.

Για το ελληνικό Metoo η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «το πώς εκμεταλλεύεσαι την θέση ισχύος που κατέχεις είναι προσωπική επιλογή. Στις σχολές των ηθοποιών είναι λάθος το ότι οι καθηγητές είναι ηθοποιοί, γιατί οι ηθοποιοί έχουμε τεράστιο εγώ».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Έρχονται οι «Αναλώσιμοι 4» – Στήνονται τα σκηνικά

Μόδα: Οι 5 αγαπημένες τάσεις για τον χειμώνα από τη Τζίνα Αλιμόνου (Video)

Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ μαγνητίζει (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17