search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:37
MENU CLOSE

Μόδα: Οι 5 αγαπημένες τάσεις για τον χειμώνα από τη Τζίνα Αλιμόνου (Video)

01.11.2021 19:08
gina-alimonou-new

Tις φετινές τάσεις της μόδας μας παρουσιάζει η Τζίνα Αλιμόνου από το κανάλι της στο Youtube.

Η Τζίνα Αλιμόνου σημειώνει ότι φέτος η μόδα είναι εξωστρεφής και περιλαμβάνει χαρά, επικοινωνία και απόδραση. Οι υφές των ρούχων είναι πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ και προσφέρουν κάτι παραπάνω από άνεση. Τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους, όπως το κόκκινο, κίτρινο, πράσινο και το ροζ.

Οι μίνι φούστες, οι παγιέτες, τα δερμάτινα ρούχα και το denim συνδυασμένο με καρό είναι πιο hot από ποτέ για φέτος τον χειμώνα.

Η Τζίνα Αλιμόνου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Γεια σας αγαπημένοι μου! Το επεισόδιο αυτό είναι γεμάτο φως, χρώματα, παγιέτες, denim και καρό! Θα δούμε τις τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο-χειμώνας 2021! Οι φετινές συλλογές, μας ωθούν να μοιραστούμε εμπειρίες… να πούμε ναι σε νέες περιπέτειες και να πειραματιστούμε… να τολμήσουμε ξανά!

Θα δούμε τις 5 αγαπημένες μου τάσεις για το φετινό φθινόπωρο-χειμώνα! Σε κάθε τάση αντιστοιχίζω και τους οίκους μόδας ή τους σχεδιαστές που τις προτείνουν, ώστε να μπορέσετε να βρείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό! Είμαι, επίσης σίγουρη, ότι θα βρείτε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας, αρκετά κομμάτια για να δημιουργήσετε τα προτεινόμενα look!»

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Καρντάσιαν: Σε τρυφερά τε-α-τετ με τον Pete Davidson (Photo/Video)

Βρετανία: Σεφ κράζει την χρυσή μπριζόλα του Salt Bae αξίας 850 λιρών

Τραμπ: Η γκριμάτσα απέχθειας της Μελάνια για τον Ντόναλντ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:35