ΣΑΒΒΑΤΟ 08.11.2025 20:16
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση MARC: «Παγιώνεται» το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

11.12.2016 08:33

Στις 15 ποσοστιαίες μονάδες «παγιώνεται» το προβάδισμα της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Marc.

Η διεύρυνση της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., σύμφωνα με την έρευνα η οποία έγινε για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αποδίδεται στην απευθείας μετακίνηση ψηφοφόρων.

Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ έπονται στην τρίτη θέση με ποσοστό 6,74% ενώ ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ποσοστό 5,26%.

Στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας, το 59,3% των αναποφάσιστων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, δηλώνει πως δεν πρόκειται να ξαναψηφίσει το κυβερνών κόμμα.

Την ίδια ώρα, το 65% χαρακτηρίζει λάθος το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κούβα, ενώ το 67% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ κρίνει αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης.  

 

Πηγή: naftemporiki.gr

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.11.2025 20:15
Exit mobile version