search
ΚΥΡΙΑΚΗ 15.03.2026 10:29
MENU CLOSE

Δεν καταλαβαίνει από χιόνια η «Μαύρη Μοίρα» – Γυμνοί στην παγωνιά με σκληρή εκπαίδευση οι πλέον μάχιμοι Έλληνες καταδρομείς (Photos)

09.01.2017 17:42
Το Πανθεσσαλικό βουτηγμένο στο αίμα - Σοκαριστικές φωτογραφίες την επομένη του τελικού  - Media Gallery 3

 

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2017, το προσωπικό της Ε΄ Μοίρας Καταδρομών, εκμεταλλευόμενο τις καιρικές συνθήκες, εκτέλεσε εκπαίδευση σε χιονισμένες περιοχές.

Η Ε’ Μοίρα Καταδρομών, γνωστή και ως “Μαύρη Μοίρα”, με έδρα τη Δράμα, θεωρείται η πλέον μάχιμη Mοίρα καταδρομών.

Οι καταδρομείς, με -13 β. Κελσίου, σε ένα χιονισμένο τοπίο έκαναν την εκπαίδευσή τους μην καταλαβαίνοντας παγωνιά και κακοκαιρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.03.2026 10:29