ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:54
MENU CLOSE

Ελληνοαμερικανίδα μηνύει τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση και δυσφήμιση (Video)

18.01.2017 08:37

 

Λόγος της αγωγής, όπως αναφέρει η Ζερβός, είναι το ότι «ο Τραμπ δεν παραδέχθηκε δημόσια την αλήθεια αναφορικά με τη σεξουαλική επίθεση του».

Ο Τραμπ έχει αρνηθεί δημοσίως οποιαδήποτε κατηγορία αλλά δε σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις ακόμα.

Η Ζερβόςτον κατηγόρησε πως, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 5ης σεζόν του «the Apprentice», την φίλαγε και την θώπευε.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της Ζερβός, το ότι η αγωγή κατατέθηκε δυο ημέρες πριν την ορκωμοσία του Τραμπ είναι τελείως τυχαίο. «Έκανα όση υπομονή μπορούσα αλλά πλέον δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι ο καιρός να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του. Οι γυναίκες δεν είμαστε υποσημείωση της Ιστορίας».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, η Ζερβόςενημέρωσε την οικογένεια της για αυτά τα περιστατικά αλλά δεν κινήθηκε νομικά καθότι νόμισε πως ήταν «ένα λάθος, μια κακή στιγμή» και πως πίστευε πως ο Τραμπ «θα είχε μετανιώσει και θα ένιωθε άσχημα για τη συμπεριφορά του».

Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα όσα έγιναν μετά που κυκλοφόρησε το βίντεο το οποίο ο Τραμπ μιλούσε σεξιστικά και υποτιμητικά για τις γυναίκες.

Η Ζερβόςξεκαθάρισε πως προτίθεται να αποσύρει την αγωγή χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο αν απλά ο Τραμπ παραδεχθεί την ενοχή του.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:52
Exit mobile version