Τζιχαντίστριες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 10χρονη - Την τιμώρησαν γιατί «βγήκε από το σπίτι» (Photo)
07.02.2017
11:42
Μια 10χρονή από το Ιράκ ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μια ομάδα τζιχαντιστριών οι οποίες χρησιμοποίησαν ένα μεσαιωνικό εργαλείο βασανισμού.
Η μικρή Φατέν σύμφωνα με το ισλαμικό δίκαιο που εφαρμόζει ο ISIS στα εδάφη του μπορούσε να βγει εξω από το σπίτι της μόνο αν την συνόδευε κάποιος από τους άντρες της οικογένειας. Ωστόσο, η μικρή παραπάτησε και βγήκε από την πόρτα χωρίς να το καταλάβει.
Η γυναικεία αστυνομία συνέλαβε την μικρούλα και την οδήγησε στον τοπικό δικαστή. Εκεί ο δικαστής έδωσε στη μητέρα της Φατέν το δικαίωμα αν θα τιμωρηθεί η κόρη της ή εκείνη για την πράξη της μικρής.
Η μητέρα διάλεξε να τιμωρηθεί η κόρη της πιστεύοντας πως η «δαγκωματιά» όπως αποκαλείται το συγκεκριμένο εργαλείο θα γίνει από… άνθρωπο.
Ωστόσο όταν κατάλαβε τι επρόκειτο να συμβεί άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα. Η μικρή Φατέν δέχθηκε τα χτυπήματα μέχρι που πέθανε από αιμορραγία.