ΣΑΒΒΑΤΟ 31.01.2026 19:16
MENU CLOSE

Πυρά Καμμένου κατά Φίλη: Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και τώρα, αν θέλει τους Ανεξάρτητους Ελλήνες

18.02.2017 11:30

 

«Εγώ θέλω απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να μας πούνε τι θέλουν, διότι έχουμε ρίξει πολύ δουλειά και ιδρώτα. Δεν θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το υπονοούμενο» τόνισε χαρακτηριστικά

Στη δήλωση αυτή που έκανε, όπως είπε ο ίδιος, είχε συνεννοηθεί πριν με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. «Αυτό αποτελεί προβληματισμό ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ και πριν κάνω αυτές τις δηλώσεις, ήρθα σε συνεννόηση με τον Πάνο (σ.σ Καμμένο) και του είπα, δεν γίνεται. Δεν ανέχομαι να ξαναμπώ και τους κοιτάω στα μάτια μέσα στο Κοινοβούλιο και να ξέρω ότι δεν με θέλουν».

«Η δήλωση του κ. Φίλη με προσβάλλει πάρα πολύ ως άνθρωπο κι ως προσωπικότητα αλλά και όλη την κοινοβουλευτική ομάδα των Ελλήνων που έχουμε στηρίξει την κυβέρνηση και έχουμε βάλει πλάτη. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η σιγή αυτές τις μέρες και δεν ξέρω βέβαια αν κατάλαβε και ίδιος τι είπε. Εδώ γίνεται χαμός με την αξιολόγηση και εμείς ασχολούμαστε με τα βρώμικα του Φίλη», είπε χαρακτηριστικά, για τις τοποθετήσεις του πρώην υπουργού Παιδείας, σχετικά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.01.2026 19:12
Exit mobile version