search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στον Σταυρό του Νότου Plus

02.05.2017 13:12
Ο Γιάννης Ζουγανέλης στον Σταυρό του Νότου Plus - Media

 

Για τρεις μόνο βραδιές, Σάββατο 13, Παρασκευή 19, και Σάββατο 27 Μαΐου, ο Γιάννης Ζουγανέλης μας υποδέχεται στον Σταυρό του Νότου Plus και μας χαρίζει στιγμές ατελείωτης διασκέδασης.

Έχοντας στο πλευρό του τους νέους και ταλαντούχους δημιουργούς, Βαγγέλη Ασημάκη, Παναγιώτη Αυγερινό και Ευριπίδη Μπέκο, ο Γιάννης Ζουγανέλης μας προκαλεί να συνθέσουμε μαζί το «απρογραμμάτιστο» μουσικό του πρόγραμμα και να αποχαιρετίσουμε την Άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο.

Guest της βραδιάς θα είναι η Φρόσω Στυλιανού ενώ, πιθανότατα, να δούμε στο πλευρό του και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Γνωστός για το πηγαίο χιούμορ του και τον αυτοσαρκασμό του, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η εκλεκτή παρέα του αναμένεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και ψυχαγωγίας.

Μουσικοί:

Άκης Αμπράζης/ μπάσο, Παναγιώτης Αυγερινός/ κιθάρες, Φίλιππος Βασιλόπουλος/ τουμπερλέκι, Μιχάλης Δάρμας/ κοντραμπάσo, Αλέξανδρος Ζουγανέλης/ φλάουτο, σαξόφωνο, Γιάννης Πουρνάρας/ μπουζούκι, Κώστας Σπυράτος/ κρουστά

Παίζει η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα, Επιμέλεια βίντεο: Πάνος Ζενίδης, Φωτογραφίες: Μαριλένα Αναστασιάδου, Το κοστούμι της Τάνιας Ρόκκα επιμελήθηκε η Κανέλλα Βόλλαρη.

Τιμή εισόδου :  10 ευρώ

Ώρα έναρξης: 22:15

Σταυρός του Νότου Plus

Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

τηλ: 2109226975

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55