ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:10
MENU CLOSE

Η γκάφα της Νταϊάνα στον γάμο της που δεν θυμάται κανείς

25.05.2017 13:30

 

Το άγχος του πριγκιπικού ζεύγους, λοιπόν, ήταν αναμενόμενο και δικαιολογημένο. Η νέα βιογραφία για τον πρίγκιπα Κάρολο, γραμμένη από τη «βασιλική συγγραφέα» Σάλυ Μπέντελ Σμιθ, αποκαλύπτει το έντονο στρες εκείνης της ημέρας με όλες του τις συνέπειες…

Στο βιβλίο «Πρίγκιπας Κάρολος: Τα Πάθη και τα Παράδοξα μιας απίθανης ζωής» η συγγραφέας αποκάλυψε ένα λάθος το οποίο είναι αμφίβολο αν θυμάται κάποιος.

Κι όμως, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αμφότεροι φέρονται να μπέρδεψαν τους όρκους τους, καθώς η Πριγκίπισσα Νταϊάνα  αποκάλεσε τον σύζυγό της, «Philip Charles Arthur George», αντί του «Charles Philip». Ωστόσο και ο Κάρολος έκανε το λαθάκι του, μπερδεύοντας τα λόγια του κατά τη διάρκεια της τελετής.  Συγκεκριμένα, είπε «τα αγαθά μου», αντί του «τα κοσμικά αγαθά μου» στους όρκους του.

Η εν λόγω βιογραφία ρίχνει, επίσης, φως στη νύχτα πριν από το γάμο του Πρίγκιπα Κάρολου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποκαλύπτοντας ότι ο πρίγκιπας φέρεται να «έκλαιγε» λόγω του άγχους και της πίεσης που του είχε προκαλέσει ο γάμος.  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version