ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:13
MENU CLOSE

Καραμανλής: Ο διάλογος στη Βουλή δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας

04.11.2017 17:32

 

Με αφορμή την υπόθεση Αυγενάκη, ο Κώστας Καραμανλής χαρακτήρισε πολύ σοβαρό το γεγονός ότι υπάρχουν συχνά δημοσιεύματα για συνομιλίες στελεχών της ΝΔ. Εκτίμησε πάντως πως μετά την απόφαση της δικαιοσύνης, στην οποία προσέφυγε ο γραμματέας της ΝΔ, «θα μιλάμε διαφορετικά». Ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ συνηθίζουν να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, ωστόσο τα προβλήματα της καθημερινότητας παραμένουν μεγάλα και έντονα. 

Ο κ. Καραμανλής έκανε αναφορά και στο ζήτημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα: «Αναγνωρίζω ότι ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες ο κ. Σπίρτζης, αλλά δυστυχώς δεν είχε κάποιο αντίκρισμα πρακτικό. Υπάρχει η εύκολη αντιπολίτευση της κραυγής, η ΝΔ δεν υιοθετεί όμως αυτήν τη γραμμή που υιοθέτησε ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, που πνίγουν τους πολίτες στη γραφειοκρατία. Ζητούν περισσότερα χαρτιά για το ηλεκτρονικό εισιτήριο απ’ όσα χρειάζονται για να εκδώσεις ταυτότητα. Η διαδικασία ταλαιπωρεί την ομάδα που λέει ότι προστατεύει».

«Όταν ο κ. Μαυραγάνης λέει ότι είναι ευθύνη των πολιτών οι ουρές, αυτό μας προσβάλλει όλους» πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:12
Exit mobile version