search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:07
MENU CLOSE

Πρόστιμο 1.000 ευρώ στο επιτελείο Λιλλήκα για παρενόχληση πολίτη

15.01.2018 19:33
Πώς εκδηλώνεται το «αυχενικό σύνδρομο του κινητού» - Media

 

Χίλια ευρώ πρόστιμο στο επιτελείο του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Λιλλήκα για παρενόχληση πολίτη με τηλεφωνική κλήση, επέβαλε η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ειρήνη Νικολαϊδου Λοϊζίδου. Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί εννέα αποφάσεις της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με τις έξι να αφορούν το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου και τις τρεις το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα.

Η ποινή που επιβλήθηκε στο επιτελείο Λιλλήκα θεωρείται ιδιαίτερα αυστηρή κι αυτό γιατί η τηλεφωνική κλήση έγινε ονομαστικά σε άτομο μάλιστα που δεν ανήκει ή πρόσκειται στον πολιτικό χώρο του Γιώργου Λιλλήκα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Επίτροπος Προστασία Προσωπικών Δεδομένων έχει γίνει δέκτης μαζικών παραπόνων από πολίτες που «βομβαρδίζονται» καθημερινά από προεκλογικού χαρακτήρα μηνύματα – είτε με τη μορφή τηλεφωνημάτων είτε με γραπτά μηνύματα – από τους υποψήφιους πρόεδρους.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η κα. Λοϊζίδου σε συνέντευξη της στο ΚΥΠΕ είχε πει πως σκοπός των προστίμων δεν είναι αυτή καθαυτή η ποινή, αλλά να μπει ένα φρένο στην παρενόχληση του κόσμου από τα επιτελεία. «Χωρίς να θέλουμε να πνίξουμε την προσπάθεια του κάθε εκλογικού επιτελείου, την ίδια ώρα θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί», είχε σημειώσει η κα. Λοϊζίδου.

Πηγή: philenews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:01