ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 04:00
MENU CLOSE

Νέες κατηγορίες για τον συζυγοκτόνο του Βελβεντού: Τι έκανε μέσα από τη φυλακή

19.01.2018 11:33

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, στις 24 Ιανουαρίου 2018,  θα εμφανιστεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Πιο συγκεκριμένα, κατηγορείται για συμφωνία μεταξύ αυτού και συγκρατούμενού του, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, όπου κατά τη διάρκεια της άδειας του δεύτερου, θα προκαλούσε σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου.

Το καλοκαίρι του 2017 ο κατάδικος Αναστάσιος Τσιουχάρας μεταφέρθηκε από τις φυλακές των Γρεβενών στις φυλακές της Λάρισας, όπου σύμφωνα με την δικηγόρο του, η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε για υπηρεσιακούς λόγους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η διερεύνηση της κατηγορίας, ξεκίνησε από τηλεφώνημα – καταγγελία που δέχθηκε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς και συγγενικό πρόσωπο της μητέρας της Ανθής, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές και η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.

Πηγή: kozanilife.gr

ΠΕΜΠΤΗ 13.11.2025 02:21
Exit mobile version