ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 19:21
MENU CLOSE

Υπόθεση εργασίας κι όχι συνωμοσίας!

23.02.2018 07:28

 

Παιχνίδια της μνήμης

Ο κύριος Σαλμάς που αντιμετωπίστηκε με συμπάθεια από την συγκυβέρνηση αν δεν με απατά η μνήμη μου το 2016 δεν ήταν που κατηγορήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για “σκάνδαλο υπερτιμολογημένων αρθροσκοπήσεων”; Αν δεν με προδίδει επίσης η μνήμη μου, ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 δεν είχε σαν πρώτη προτεραιότητα τον κύριο Αβραμόπουλο (που τώρα είναι ο κατ’ εξοχήν ύποπτος για το σκάνδαλο Novartis όπως δείχνει η κυβέρνηση), για πρόεδρο της Δημοκρατίας;  Τι σου είναι το «άλλο υλικό» όμως…   

Απορία δομική

Αυτό το «άλλο υλικό» από το οποίο είναι φτιαγμένοι  οι λεβέντες της Αριστεράς όπως δήλωσε ο κος Τσίπρας υπερήφανα, είναι ρατσιστικό, φασιστικό ή μια πρόκληση για να μαρτυρήσει κανείς …το υλικό;

Μπεσαλής με τους φίλους

Ένα από τα πιο ωραία της βραδιάς ήταν όταν ο κύριος πρωθυπουργός, κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι δεν αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για το σκάνδαλο Novartis, όπως έκανε ο Καραμανλής για το Βατοπέδι – ο οποίος ευθύνεται κατά κύριο λόγο, παρά την σαλαμοποίηση, για το σκάνδαλο Novartis. Ο πρωθυπουργός όμως τιμά τις φιλίες του. Εξ άλλου, από εκεί αλίευσε τον κύριο Παπαγγελόπουλο, κορυφαίο εμπνευστή του σκανδάλου Novartis και όχι μόνο, τον ίδιο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που είναι και κοντοχωριανοί με τον πρώην κυπατζή. «Όλα μπερδεύονται γλυκά» (και συμπτωματικά) σε αυτό τον τόπο, με κερασάκι στην χορταστική αριστερή τούρτα, τον αγωνιστή Πάνο Καμμένο!

Λυρικός Κοντονής

Αυτή η αριστερή παρλάτα  που απήγγειλε από το σκηνικό της βουλής με  λυγμικό λυρισμό ο κ. Κοντονής περί αγωνιστών αγίων,  περί αγώνων και αθλοπαιδιών, περί ηρώων και τάφων, εκτός από γραφική, αντιδραστική, σκοταδιστική, και ανοήτως μονότονα επαναλαμβανομένη, είναι και απελπιστικά ξεπερασμένη. Αυτό το ηρωικό, μελοδραματικό αφήγημα  έχει τελειώσει. Τον μαζικό πολτό της μυθολογίας του παρελθόντος τον εξάντλησε η Αριστερά, όπως και όλη την παραγωγή σανού.

Η Αριστερά σε κυβερνητική εκδοχή και σε παρόντα χρόνο είναι τα μνημόνια που υπογράφει, το πρωτοφανές ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τα τριτοκοσμικά δημοψηφίσματα, οι κλειστές τράπεζες, τα νομισματοκοπεία, οι σκληρές διαπραγματεύσεις, τα δεκάδες δεκάδων δις που εξανεμίστηκαν σε καιρό χρεοκοπίας από μαθητευομένους μάγους, οι εθνικές υποχωρήσεις και οι γκρίζες ζώνες, οι πραξικοπηματικές ενέργειες εναντίον των θεσμών, οι απόπειρες χειραγώγησης της δικαιοσύνης, τα κατά συρροήν  τερατώδη και αναινδίαστα ψεύδη της, οι περικοπές  σε μισθούς και συντάξεις, οι πλειστηριασμοί, η ληστρική- εξοντωτική φορολόγηση των αδύνατων στρωμάτων, ο ΕΝΦΙΑ, τα «δεν πληρώνω», οι Ρουβίκωνες, ο αυταρχισμός,  το κυνήγι των μαγισσών, οι κουκουλοφόροι μάρτυρες και παρακρατικοί των Εξαρχείων, η ενοχοποίηση της αντίθετης γνώμης, η χειραγώγησης των ΜΜΕ, η δολοφονία χαρακτήρων, οι ιδεοληψίες της, το καθεστωτικό της πνεύμα, οι σκευωρίες της και κυρίως η σκανδαλώδης ολοκληρωτική διαστρέβλωση της πραγματικότητας, για να αναφέρω μερικά ενδεικτικά ηθικά της πλεονεκτήματα.

Η Αριστερά πλέον δεν ανήκει στο κατασκευασμένο της παρελθόν. Είναι τα έργα και οι ημέρες της. Το δε παρελθόν της ξαναγράφεται αναθεωρημένο από την αρχή ως αληθινή ιστορία τρόμου κι όχι σαν ηρωικό και πένθιμο μυθιστόρημα.

Για το σήμερα να μιλήσουμε επί τέλους  κύριε Κοντονή! Όχι άλλος εκκλησιασμός μίσους και μνημόσυνα…   

Δώσαμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 19:00
Exit mobile version