search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:30
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά για Τέμπη: Η κυβέρνηση, πανικόβλητη, για άγνωστο λόγο, έτρεχε να συγκαλύψει, να κουκουλώσει και να μπαζώσει

26.05.2024 18:06
tempi-trena-sygkrousi

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, μετά τις νέες αποκαλύψεις για την εξεύρεση γενετικού υλικού θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, εξαπολύει η Νέα Αριστερά.

Σημειώνεται ότι με ανάρτησή του στο X/Twitter, ο Νίκος Πλακιάς πατέρας και θείος τριών θυμάτων του αδιανόητου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, είχε γράψει ότι «οπως είχα αναφερθεί σε δυο αναρτήσεις μου στις 20/4 και 22/04 μετά από πληροφορίες που είχα ότι βρέθηκε ένα δείγμα γενετικού υλικού που ανήκει σε επιβάτη σήμερα επιβεβαιώνονται. Από εβδομάδα λογικά θα δοθεί και επίσημα στην δημοσιότητα.

Περιμένω τώρα να δω τι θα πουν όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι με την εκχωματωση και την διαμόρφωση του πεδίου ( μπάζωμα – ξεμπάζωμα ) που μας λέγανε υπερβολικούς , ψεκες , συνωμοσιολόγους, ότι ανήκαν σε ζώα και άλλα πολλά .Να μας πουν και εμάς αφού τα κάνανε όλα σωστά πως 15 μήνες μετά ακόμα βρίσκουμε ανθρώπινα μέλη. Και αυτή είναι η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!!

Δεν έχει τέλος η ντροπή. Αλλά που χάθηκε για να την βρουν αυτοί. Καλή προεκλογική περίοδο να έχετε. Ακόμα άλλη μια φορά ντροπή σας!!!».

Σχολιάζοντας τις νέες αποκαλύψεις, η Νέα Αριστερά με ανακοίνωσή της σημείωσε ότι «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την ημέρα που έφτασε η δικογραφία στη Βουλή για το “μπάζωμα” στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών, όλως τυχαίως αποφάσισε και να διακόψει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για τρεις εβδομάδες.

Λίγες ώρες μετά συνέβη το αδιανόητο: βρέθηκαν οστά θύματος στον τόπο της τραγωδίας 15 μήνες μετά! Όλα όσα έχουμε ζήσει από τις 28 Φεβρουαρίου 2023 μέχρι σήμερα φανερώνουν μια κυβέρνηση που από τις πρώτες ώρες του δυστυχήματος πανικόβλητη, για άγνωστο λόγο, έτρεχε να συγκαλύψει, να κουκουλώσει και να μπαζώσει.

Αλλά ό,τι κι αν κάνουν στη Νέα Δημοκρατία δεν θα καταφέρουν να ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών. Οι πολίτες έχουν δίκιο να θέλουν να ζουν σε μία σύγχρονη δημοκρατία με λογοδοσία του πολιτικού συστήματος. Τους καλούμε στις 9 Ιουνίου να δώσουν φωνή στο δίκιο τους».

Διαβάστε επίσης

Επίθεση Κασσελάκη στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και τις τιμές: Κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη

Μητσοτάκης στη «Real News»: Διπλό στοίχημα οι ευρωεκλογές, παραμένει ο στόχος του 33%

Μ. Βορίδης: Η εκλογική μάχη της 9ης Ιουνίου δεν προσφέρεται για χαλαρή ψήφο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:29