ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Έτρωγε τα νύχια της και ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο... (Photos, σκληρές εικόνες)

06.09.2018 18:15

 

Η τραγική ανακάλυψη έγινε για την Κόρτνεϊ Ουίτχορν όταν έφαγε σχεδόν όλο το νύχι του αντίχειρά της. Η κοπέλα είχε αποκτήσει τη νευρική αυτή συνήθεια ότι ήταν μικρή και είχε υποστεί bullying στο σχολείο.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν διαπίστωσε ότι, όχι μόνο το φαγωμένο νύχι δεν ξαναέβγαινε, αλλά ο αντίχειρας είχε αρχίσει να μαυρίζει γύρω από την πληγή. Έτσι, κατέφυγε σε πλαστικό χειρουργό για να βρει μια λύση.

Ωστόσο, ο γιατρός της επιφύλασσε μια πολύ οδυνηρή έκπληξη: διαπίστωσε ότι η Κόρτνεϊ έπασχε από φακοειδές υποδόριο μελάνωμα των άκρων, μια πολύ σπανια μορφή καρκίνου που προσβάλλει τα άνω και κάτω άκρα.

Αμέσως μπήκε σε χειρουργείο και οι γιατροί της ακρωτηρίασαν τον αντίχειρα, ενώ λόγω της θέσης που εντοπίστηκε ο καρκίνος υπάρχει φόβος ότι μπορεί να εκδηλωθεί και περαιτέρω, πράγμα που δυστυχώς σημαίνει κι άλλους ακρωτηριασμούς.

Το τραγικό είναι ότι η διάγνωση θεωρεί ως αιτία εκδήλωσης του καρκίνου το φαγωμένο νύχι, το οποίο η Κόρτνεϊ κράτησε μυστικό για περίπου τέσσερα χρόνια, προτού επισκεφθεί γιατρό και μάθει τα άσχημα νέα.

Τελικά, μετά από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις που δεν στάθηκαν αρκετές, οι γιατροί χρειάστηκε να κόψουν τον αντίχειρα της Κόρτνεϊ, προκειμένου να αφαιρέσουν όλα τα καρκινικά κύτταρα που είχαν αναπτυχθεί.

Πηγή: Mirror

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15
Exit mobile version