ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:12
MENU CLOSE

Ξαφνική κατάρρευση κτιρίων «καρδιοχτύπησε» τη Μασσαλία (Video)

05.11.2018 13:34

 

Αμέσως έσπευσαν συνεργεία των αρμόδιων υπηρεσιών με στόχο την αναζήτηση ανθρώπων που ενδεχομένως να παγιδεύτηκαν στα ερείπια. Περίπου 60 πυροσβέστες και δύο ομάδες με εκπαιδευμένους σκύλους ερευνούν στον μικρό εμπορικό δρόμο, ο οποίος έκλεισε από τα συντρίμμια των δύο κτιρίων τεσσάρων και πέντε ορόφων αντιστοίχως που κατέρρευσαν.

Το ένα από τα δύο, στον αριθμό 63 της οδού Ομπάν, ήταν κλειστό, διαβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος Ζιλιέν Ριάς που αμφέβαλλε όμως για το άλλο κτίριο στον αριθμό 65 της οδού Ομπάν. Για προληπτικούς λόγους, οι αρχές απομάκρυναν δεκάδες ανθρώπους που κατοικούν στα δύο γειτονικά κτίρια, όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Φιλίπ Μπιανσί.

«Ακούστηκε ένα τεράστιο μπαμ και με τη μία κατέρρευσε», λέει ο 26χρονος Λουντοβίκ για το κτίριο στον αριθμό 63 απέναντι από το οποίο κατοικεί. «Υπήρχαν πολλοί περαστικοί εκείνη την ώρα», πρόσθεσε.

Στο ένα κτίριο που κατέρρευσε ζούσαν «φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι κλαίγανε στο δρόμο. Οι συνθήκες στο κτίριο ήταν ανθυγιεινές όπως συμβαίνει σε πολλά στην Νοάιγ», πρόσθεσε ο νεαρός.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:10
Exit mobile version