search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:11
MENU CLOSE

«Βόμβα» στο διαδίκτυο: Μέσο κοινωνικής δικτύωσης απαγορεύει πλήρως το «περιεχόμενο σεξουαλικής φύσεως»

03.12.2018 18:09
«Βόμβα» στο διαδίκτυο: Μέσο κοινωνικής δικτύωσης απαγορεύει πλήρως το «περιεχόμενο σεξουαλικής φύσεως» - Media
 
Παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του αποδίδεται στη χαλαρή -έως σήμερα- πολιτική του, ένα από τα πιο γνωστά social media αποφάσισε να απαγορεύσει κάθε μορφής «περιεχόμενο για ενήλικες» από το site του.
 
Πρόκειται για το Tumblr το οποίο ανακοίνωσε ότι πλέον απαγορεύεται στους χρήστες του να ανεβάζουν σε αυτό «περιεχόμενο για ενήλικες που περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο ή GIFs που απεικονίζουν πραγματικά ανθρώπινα γεννητικά όργανα, γυναικεία γυμνά στήθη και κάθε είδους περιεχόμενο που απεικονίζει σεξουαλικές πράξεις». Από την άλλη θα επιτρέπονται κείμενα ερωτικού περιεχομένου.
 
Το Tumblr φέρεται να έλαβε αυτή την απόφαση μετά την αποκάλυψη ότι στα ιστολόγια κάποιων χρηστών διακινούταν περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας με αποτέλεσμα η Apple να απαγορεύσει την παρουσία της εφαρμογής στο iOS app store, αν και δεν διευκρινίζεται αν τα δύο γεγονότα συνδέονται.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:09