ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:40
MENU CLOSE

Δυναμώνουν κι άλλο οι Λέικερς με σούπερ ανταλλαγή

05.12.2018 13:52

 

Ο λόγος για τον Άντονι Ντέιβις που φαίνεται να θέλει κι ο ίδιος τη μετακίνησή του στο Λος Άντζελες για να μπορέσει να ξεφύγει από την μετριότητα των Πέλικανς και να διεκδικήσει πρωταθλήματα! Ο κορυφαίος παίκτης μένει ελεύθερος σε 1,5 χρόνο από τώρα, ωστόσο στη Νέα Ορλεάνη γνωρίζουν πως θα αποχωρήσει και έτσι θα επιχειρήσουν να πάρουν το μάξιμουμ που μπορούν μέσω ανταλλαγής παικτών.

Ήδη ο Μάτζικ Τζόνσον φαίνεται να έχει προτείνει τριπλή ανταλλαγή με τη βοήθεια των Μάτζικ προκειμένου να πείσει την Νέα Ορλεάνη για το πολυπόθητο ΟΚ! Το trade περιλαμβάνει τη μετακόμιση συνολικά έξι παίκτων και κάποια ντραφτ πικς. Για την ακρίβεια, οι φήμες θέλουν τον Άντονι Ντέιβις να μετακομίζει στο Λος Άντζελες παρέα με τον Πέιτον, την αντίθετη πορεία θα ακολουθήσουν ο Ίνγκραμ των Λέικερς με τον Βούτσεβιτς των Μάτζικ, ενώ στο Ορλάντο θα αγωνίζονται οι Λόνζο Μπολ και Πόουπ (επίσης από το Λ.Α).

Μάλιστα, λέγεται πως το deal θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ σαν υποσημείωση υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Άντονι Ντέιβις προσέλαβε τον ίδιο μάνατζερ που έχει και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:39
Exit mobile version