ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:58
MENU CLOSE

Ξεχάστε το Facebook που ξέρατε - Τσουνάμι αλλαγών

06.03.2019 21:15

 

Το πρώτο βήμα από τις επερχόμενες αλλαγές είναι η ενοποίηση με τις υπηρεσίες του Snapchat, Messenger και Instagram.

«Οι τάσεις προς τις αλλαγές αυτές, θα επηρεάσουν το μέλλον της εταιρείας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζούκερμπεργκ, προαναγγέλλοντας ένα νέο «τσουνάμι» στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Αυτό που σχεδιάζεται είναι το «ανοιχτό δίκτυο κρυπτογραφημένων μηνυμάτων»; Ο Mr Facebook το αποκάλεσε ως μία «πλατεία συζήτησης στον ατομικό χώρο του καθενός». Με πιο απλά λόγια ο χρήστης θα κάθεται στον καναπέ του και μπροστά του θα ανοίγεται ένα ψηφιακό παράθυρο, ένα ολόγραμμα ή ακόμη και μέσω οθόνης, το οποίο θα λειτουργεί με κρυπτογραφημένο κώδικα και θα συμμετέχουν όλοι όσοι επιθυμούν και συμπεριλαμβάνονται στην «ομάδα».

Ο Ζάκερμπεργκ οραματίζεται μία «πλατεία συζήτησης, από τον προσωπικό χώρο σας»: «Στο μέλλον βλέπω το Messenger και το What’s Up να γίνονται οι βασικοί άξονες λειτουργίας τοτυ Facebook, στη μορφή που θα έχουν εξελιχθεί», πρόσθεσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ: «Το επόμενο βήμα θα είναι να προσθέσουμε περισσότερες επιλογές για προσωπικές ανταποποκρίσεις με τους φίλους, τα γκρουπάκια και την εργασία. Αυτό είναι το μέλλον του ίντερνετ».

 

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06
Exit mobile version