ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:46
MENU CLOSE

Από τον ΛεΠα στον Κονιτόπουλο: Πού κατεβαίνουν υποψήφιοι οι αστέρες της ελληνικής showbiz (Photos)

09.04.2019 09:42

 

Μετά τη Ραλλία Χρηστίδου, που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή, ακολουθούν -σύμφωνε με την Espresso- δεκάδες λαμπερά πρόσωπα που είναι μαγνήτης για τους ψηφοφόρους.

Η Μυρσίνη Μητροπάνου, κόρη του αξέχαστου τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπανου θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στα Τρίκαλα,

ενώ ο Λευτέρης Πανταζής αποδέχθηκε την πρόταση του νυν δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Κάπως έτσι και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης αποφάσισε να συμμετάσχει στην προσπάθεια του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι.

Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας στηρίζει για περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη,

η ηθοποιός Σάρα Εσκενάζυ κατεβαίνει με τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Καραμέρο

και ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος με τη Χρυσή Αυγή στο πλάι του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων.

Στο πλευρό της Ρένας Δούρου στέκεται ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου,

ενώ με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη συντάσσονται οι ηθοποιοί Νίκος Ορφανός και Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, γιος του τεράστιου Αντώνη Βαρδή θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παιανίας με τον υποψήφιο δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη.

Ο ράπερ Νίκος Βουρλιώτης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη Ξανά», στον οποίο ηγείται ο δικηγόρος Λάμπρος Μίχος.

Πολύ τραγούδι, πολύ θέατρο, ισχυρότατη λάμψη στα ψηφοδέλτια, που δε φαίνεται να σταματά μόνο σε αυτά τα πρόσωπα. Για τις εθνικές εκλογές φήμες αναφέρουν ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης, που εθεάθη πρόσφατα σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σάκης Ρουβάς που όλο «κλωθογυρλίζει» στη ΝΔ, αλλά και ο Αντώνης Ρέμος με τον Αντύπα φλερτάρουν σχετικώς με την ενεργό πολιτική.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:25
Exit mobile version