ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:00
MENU CLOSE

Λήδα Πρωτοψάλτη: Εκτός Εθνικού θεάτρου για λόγους υγείας - Δείτε ποια θα την αντικαταστήσει

13.04.2019 10:00

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το κενό της συμφώνησε ήδη να καλύψει η Μπέτυ Αρβανίτη, μητέρα του συγγραφέα, αναλαμβάνοντας αυτή τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μαζί της επί σκηνής θα βρεθούν ο Νίκος Αρβανίτης, ο Κώστας Βασαρδάνης, η Μαρία Κεχαγιόγλου, η Νεφέλη Κουρή και ο Νίκος Χατζόπουλος.

Στο έργο ο βραβευμένος πεζογράφος, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας παραδίδει μια ανάγλυφη ακτινογραφία των προβληματικών οικογενειακών σχέσεων που προκαλεί η παρουσία μιας μητέρας πρωταρχικής φιγούρας – μιας βασίλισσας μέλισσας.

Σ’ ένα αστικό σπίτι κάπου στα βόρεια προάστια της Αθήνας, στα Μελίσσια, η ιδιοκτήτρια υποδέχεται τους πιο κοντινούς της ανθρώπους: την κόρη της με τον σύζυγό της, τον γιο της και μια νεαρή κοπέλα, που όταν αποκαλύπτει την ταυτότητά της αλλάζει τα δεδομένα της οικογενειακής συνεύρεσης.

Η συγγραφική ιδιότητα της κατάκοιτης ιδιοκτήτριας, της Αγάπης, δημιουργεί την αίσθηση πως, ό,τι διαδραματίζεται μεταξύ τους, είναι επινοημένες ιστορίες που βγαίνουν από τα χειρόγραφα των βιβλίων της.

Πηγή: gossiptv.gr

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:59
Exit mobile version