ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:40
MENU CLOSE

Μεϊμαράκης: Αν ήταν να σκίσουμε τα μνημόνια και υπήρχαν λεφτά γιατί να μην το λέγαμε εμείς;

14.04.2019 18:50

 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι από το 2015 οι Έλληνες δεν έχουν ξαναψηφίσει και ενώ «είχε ο Τσίπρας τη μεγάλη ευκαιρία 4 χρόνων για δημιουργία, δυστυχώς πήγαμε πίσω».

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι κάποιοι πιστεύουν πολλές φορές ψέματα χωρίς να τα φιλτράρουν και σε συνδυασμό με αυτούς που απέχουν, δημιούργησαν μια τεχνητή πλειοψηφία. Επ’ αυτού υπενθύμισε ότι το 2009 κάποιοι πίστεψαν αυτούς που έλεγαν ότι «λεφτά υπάρχουν» και το 2015 εκείνους που έλεγαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια.

«Αν ήταν να σκίσουμε τα μνημόνια και αν όντως υπήρχαν λεφτά γιατί να μην το λέγαμε εμείς; Τόσο μαζοχιστές είμαστε;», ρώτησε με νόημα και πρόσθεσε: «Εξοργίζομαι με εκείνους που πιστεύουν τους ψεύτες και μετά λένε ότι όλοι οι πολιτικοί είστε ίδιοι και λέτε ψέματα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και η ΝΔ θα λέει πάντα την αλήθεια. Απαιτούμε από το εκλογικό σώμα να φιλτράρει και να ξέρει ποιος του λέει αλήθεια ή ψέματα», σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Επίσης για τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται τόνισε: «Το θέμα είναι να καταγράψουμε μια μεγάλη νίκη που θα καταγράφει τη δυναμική μας για τις εθνικές εκλογές, αν δεν έχουν γίνει μέχρι τότε. Θέλουμε δήμαρχο Μπακογιάννη, περιφερειάρχη Πατούλη και μεγάλη δύναμη στο ευρωψηφοδέλτιο ώστε μετά να βγάλουμε ένα δυνατό πρωθυπουργό και όλοι θα έχουμε τις ίδιες αρχές και αξίες».

Και σημείωσε: «Ανεξάρτητα από τους σταυρούς, να ψηφίσουμε ΝΔ. Η μάχη είναι για τη φανέλα, για τη ΝΔ, για να είμαστε αύριο κυβέρνηση. Αυτό που θα οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις είναι το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης».

«Όλοι πάμε μαζί με μπροστάρη τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», υπογράμμισε.

Είχαν προηγηθεί ομιλίες όλων των υποψηφίων ευρωβουλευτών. Όλοι έκαναν τοποθετήσεις του ενός λεπτού, όσο ακριβώς θα έχουν δικαίωμα να μιλούν στο ευρωκοινοβούλιο όπως εξήγησε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη η οποία παρουσίασε την εκδήλωση.

Τελευταίος μίλησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του κόμματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34
Exit mobile version