ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:14
MENU CLOSE

Το δολοφονικό βλέμμα του Ερντογάν προς ένα καστανά - Δεν δεχόταν να του πάρει χρήματα (Video)

13.05.2019 08:14

 

Όμως όταν έφτασε σε έναν καστανά στο Πέρα, στην οδό Ιστιλκαλ, μάλλον έχασε την ψυχραιμία του και το βλέμμα που έριξε στον πλανόδιο πωλητή μαρτυρά πολλά.

Ο Ερντογάν σταμάτησε μπροστά από τον καστανά και του ζήτησε κάστανα. Ο άνθρωπος τα έχασε και με χέρια που έτρεμαν άρχισε να βάζει τα κάστανα σε σακουλίτσες. Έβαζε ο σουλτάνος, έβαζε και ο καστανάς. Συνολικά 5 σακούλες. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει ο Ερντογάν ρώτησε τον πωλητή πόσα χρωστάει. Και εκείνος του απάντησε ότι δεν χρωστάει τίποτε. Τότε ο Ερντογάν συννέφιασε και το πρόσωπο του πήρε μια δολοφονική έκφραση: «Τι λες τώρα, δεν γίνεται. Μου έδωσες πέντε σακουλάκια κάστανα και θα μου πεις την κανονική τους τιμή», είπε ο Τούρκος ηγέτης με επιτακτικό ύφος.

Τον καστανά τον έλουσε κρύος ιδρώτας: «Εγώ σας έδωσα 700 γραμμάρια και κάνουν 70 λίρες», είπε στον Ερντογάν, ο οποίος έδειχνε μάλλον να εκπλήσσεται δυσάρεστα από την τιμή.

«Πόσο πουλάς το κιλό;» ρώτησε τον πλανόδιο πωλητή, για να λάβει την απάντηση «100 λίρες». Στη συνέχεια τον ξαναρώτησε για την τιμή σαν να μην πίστευε στα αφτιά του. Τελικά, ο «σουλτάνος» έβγαλε χρήματα να πληρώσει, μάλλον δυσαρεστημένος από την ακριβή τιμή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Μανώλη Κωστίδη, η τιμή των καστάνων έχει αυξηθεί περίπου 80% μέσα στον τελευταίο χρόνο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:11
Exit mobile version