ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 05:34
MENU CLOSE

«Με τη Ρένα»: Κείμενο υποστήριξης της Δούρου από προσωπικότητες του πολιτισμού, των επιστημών και των επιχειρήσεων

01.06.2019 09:46

 

«Γιατί το μέλλον της Αττικής δεν είναι υπόθεση ενός προσώπου ή μιας παράταξης, ή εφαλτήριο για άλλες θέσεις ή πρόσθετο στοιχείο στο βιογραφικό, αλλά αποτελεί το συλλογικό στοίχημα για το μέλλον των παιδιών μας», σημειώνουν μεταξύ άλλων προσθέτοντας:

«Για πρώτη φορά οι πόρτες της Περιφέρειας Αττικής άνοιξαν στους πολίτες και έκλεισαν στα συμφέροντα. Η Αττική διοικείται με γνώμονα τα συμφέροντα των πολιτών, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Έγινε ένα πολυεπίπεδο έργο – από τις αντιπλημμυρικές υποδομές ως τις δομές κοινωνικής προστασίας και την έμπρακτη στήριξη των δημόσιων δομών υγείας».

«Καλούμαστε να απαντήσουμε στο κρίσιμο δίλημμα: πρόοδος ή οπισθοδρόμηση. Να μην επιτρέψουμε να περάσει η Αττική στα χέρια εκείνων που κατέστρεψαν τον τόπο. Έχουμε ήδη διανύσει πολύ δρόμο για να γυρίσουμε τώρα πίσω. Γι’ αυτό επιλέγουμε την πρόοδο που εκφράζει η “Δύναμη Ζωής” και η Ρένα Δούρου», αναφέρουν επίσης. Το κείμενο, συνυπογράφουν μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: Οι ηθοποιοί Άννα Φόνσου και Νόρα Κατσέλη, η Άννα Φιλίνη, η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, η δικηγόρος Άννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου, ο καθηγητής ΕΚΠΑ Μενέλαος Γκίβαλος, ο Πέτρος Κόκκαλης, η γλύπτρια Αγνή Ντούτση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15
Exit mobile version