ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:21
MENU CLOSE

«No Time to Die»: Αυτό είναι το πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου Τζέιμς Μποντ (Video)

04.12.2019 17:16

 

Στο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 35 δευτερολέπτων, που αναρτήθηκε στο Twitter, ο 007, μεταξύ άλλων, πηδά φορώντας κοστούμι και γραβάτα από μία γέφυρα και χρησιμοποιεί την Άστον Μάρτιν του ως πολυβόλο.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, που ενσαρκώνει τον Μποντ, ερωτεύεται σφόδρα την ψυχολόγο Μαντλίν Σουάν, την οποία υποδύεται η Γαλλίδα Λέα Σεϊντού κι η οποία είχε επίσης πρωταγωνιστήσει στο Spectre, την προηγούμενη ταινία του Βρετανού κατασκόπου, το 2015.

Η Σουάν είναι η κόρη του κ. Ουάιτ, του εχθρού του Μποντ στο Casino Royale και το Quantum of Solace. «Γιατί να σε προδώσω;» ρωτάει η Σεϊντού τον 007 κατά τη διάρκεια μιας καταδίωξης. «Όλοι μας έχουμε τα μυστικά μας» της απαντάει εκείνος.

Στην ταινία παρουσιάζεται, επιπλέον, η αντιπαλότητα μεταξύ του Τζέιμς Μποντ και μιας άλλης κατασκόπου, τον ρόλο της οποίας ενσαρκώνει η Βρετανία Λασάνα Λιντς. «Ο κόσμος άλλαξε» λέει εκείνη στον 007.

Η Βρετανίδα σεναριογράφος και ηθοποιός, με πολλές διακρίσεις στα βραβεία Emmy, Φοίβη Ουάλερ Μπριντζ συμμετείχε στο σενάριο της νέας ταινίας, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, «συμπεριφέρεται σωστά στις γυναίκες».

Τον «κακό» της ιστορίας ενσαρκώνει ο Αμερικανός ηθοποιός, αιγυπτιακής καταγωγής, Ράμι Μάλεκ, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ α΄ ανδρικού ρόλου για την ρόλο του ως Φρέντι Μέρκιουρι, τον εμβληματικό τραγουδιστή του συγκροτήματος των Queen.

Στη νέα ταινία, ο «Μποντ εγκαταλείπει τις δραστηριότητές του στους κόλπους των μυστικών υπηρεσιών προκειμένου να απολαύσει μια ήσυχη ζωή στην Τζαμάικα», όμως, «η ηρεμία του σύντομα θα διαταραχθεί, όταν ο παλιός φίλος του από τη CIA Φέλιξ Λάιτερ θα του ζητήσει βοήθεια», αναφέρει το δελτίο τύπου της Universal Pictures.

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει για να βοηθήσει έναν επιστήμονα που κρατείται όμηρος, μια αποστολή η οποία «θα τον οδηγήσει στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού, που είναι οπλισμένος από μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία».

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2020. Είναι η πέμπτη και η τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ, ηλικίας 51 ετών, ενσαρκώνει τον 007.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31
Exit mobile version