ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:46
MENU CLOSE

Αντί Διδακτορικού του Δημήτρη Δημόπουλου την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου

14.01.2020 14:42

 

Τι κάνεις όταν οι παιδικοί φίλοι, οι συμμαθητές και οι συμφοιτητές σου επιστρέφουν ένας-ένας από τα εξωτερικά με τα μεταπτυχιακά τους; Τους υπενθυμίζεις (με μια παράσταση) πως θα μένουν με τους γονείς τους και πως θα πληρώνονται ένα μίζερο μισθό, τι άλλο; Και όλα αυτά, για να μη σε ρωτάνε «εσύ τι κάνεις στη ζωή σου;»…

Ο Δημήτρης Δημόπουλος σας προσκαλεί σε μία μοναδική σειρά παραστάσεων όπου θα παρουσιάσει και τα τρία «σπέσιαλ» του, όπως ονομάζονται διεθνώς οι σταντ-απ μονόλογοι, τον Ιανουάριο του 2020 στο Θέατρο Σταθμός. Το κλασικό πια «Αντί Διδακτορικού» και η άκρως πρωτότυπη «Υπερπαραγωγή» επιστρέφουν στη σκηνή για μια φορά μαζί με την «Καφρόκρεμα», παρουσιάζοντας την εξέλιξη ενός κωμικού που ανήκει στους πρωτεργάτες του σταντ-απ στην ελληνόφωνη σκηνή.

Dimopoulos Specials

Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (μετρό Μεταξουργείο)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Τετάρτη 15/1, 21:15, ΑΝΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ

Τετάρτη 22/1, 21:15, ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ

Τετάρτη 29/1, 21:15, ΚΑΦΡΟΚΡΕΜΑ

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

25€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΠ’ ΟΛΑ (γενική είσοδος για όλους τους μονολόγους)

17€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΔΥΟ ΣΟΛΟ (γενική είσοδος για δύο μονολόγους. Μετά την αγορά του εισιτηρίου ΔΥΟ ΣΟΛΟ, επιλέγετε τους μονολόγους που θέλετε να δείτε και εισάγετε τον αριθμό του μπαρ-κόουντ στο πεδίο του κωδικού, ξεκλειδώνοντας έτσι τις θέσεις που μπορείτε να επιλέξετε για τις τιμές αυτές. Η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί και για τις δύο επιλεγμένες παραστάσεις, κάθε αριθμός μπαρ-κόουντ αντιστοιχεί σε μία θέση σε κάθε διαφορετική ημερομηνία.)

10€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΑ ΣΟΛΟ (γενική είσοδος για ένα μονόλογο)

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Η ακύρωση εισιτηρίων ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΠ’ ΟΛΑ και ΣΠΕΣΙΑΛ ΔΥΟ ΣΟΛΟ επιτρέπεται ως τις 17/01/2020. Η ακύρωση εισιτηρίων ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΑ ΣΟΛΟ επιτρέπεται μέχρι πέντε (5) ώρες πριν την παράσταση για την οποία έχουν αγοραστεί.

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Σταθμός, Seven Spots, Reload, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, athinorama.gr, viva Kiosk Σύνταγμα, Yoleni’s

Διάρκεια παράστασης: 90’

Πληροφορίες: 2105230267

Οι παραστάσεις τελούν υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:35
Exit mobile version