ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:16
MENU CLOSE

Κέιτι Χολμς: Η κόρη της την έφτασε στο ύψος της (Photo)

05.05.2020 13:25

 

H Σούρι Κρουζ έχει φτάσει στο ύψος την διάσημη μητέρα της και παρόλο που δεν μπορούμε να δούμε το πρόσωπό της στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Ιnstagram, έχει ψηλώσει πολύ. Στις 18 Απριλίου είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 14 έτη.

Μητέρα και κόρη ποζάρουν μαζί σε μια φωτογραφία φορώντας tie dye ρούχα, τα οποία έφτιαξαν μόνες τους κατά τη διάρκεια του lockdown. H Κέιτι Χολμς είναι ξυπόλητη και φοράει τζιν παντελόνι και λευκό T-shirt, ενώ δίπλα της, η κόρη της Σούρι, φοράει ένα κοντό φόρεμα με ροζ λεπτομέρειες.

Για όσους δεν γνωρίζουν, μιλάμε για την τεχνική με την οποία βάφεις τα ρούχα, αφότου τα διπλώνεις, τα τυλίγεις, τα δένεις με ένα λαστιχάκι και τα βουτάς σε χλωρίνη, με αποτέλεσμα να αποκτάνε ξεβαψίματα και ψυχεδελικά σχέδια.

Η Κέιτι Χολμς δήλωσε πρόσφατα για την κόρη της στο περιοδικό Instyle: «Την αγαπώ τόσο πολύ. Ο μεγαλύτερος στόχος μου ήταν πάντα να την αναθρέψω έτσι ώστε να έχει τον δικό της χαρακτήρα, να βεβαιωθώ ότι είναι 100% ο εαυτός της, ισχυρή, σίγουρη και ικανή. Βγήκε πολύ δυνατή, πάντα ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα».

Πηγή: bovary.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:08
Exit mobile version