search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:28
MENU CLOSE

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου οριακά περνούν τις τάξεις με τις απουσίες» (Video)

17.04.2024 09:02
thanasis-eythimiadis-new

Στην αρνητική κριτική που δέχεται κατά καιρούς αναφέρθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, κάνοντας λόγο για ανθρώπους δυστυχισμένους που αποζητούν ό,τι λείπει από τη ζωή τους στη ζωή των άλλων.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου, ο ηθοποιός τόνισε ότι οι μεγαλύτεροι «δάσκαλοι της ζωής» είναι οι εμπειρίες που έχει βιώσει ο καθένας.

Τέλος, τόνισε ότι έχει καλή σχέση με τις κόρες του, συζητώντας μαζί τους ότιδήποτε τις προβληματίζει. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι οριακά περνούν τις τάξεις λόγω απουσιών, καθώς αρνούνται συχνά να πάνε στο μάθημα με τον ίδιο να δείχνει κατανόηση…

«Γύρισα όλο τον κόσμο ψάχνοντας να βρω γκουρού, γιόγκηδες, δασκάλους, σαμάνους ινδιάνους, θεραπευτές, Τάι Τσι… Τα έχω ψάξει όλα, μοναστήρια, Άγιον Όρος, τα πάντα…Οι δάσκαλοι της ζωής μας είναι οι προσωπικές μας εμπειρίες.

Εδώ ο Πρωθυπουργός της χώρας δέχεται αρνητικά σχόλια, δεν θα δεχθώ εγώ; Αυτά όμως δεν φτάνουν σε μένα. Συμπονώ αυτόν που μου κάνει αρνητική κριτική. Κάποιο πρόβλημα θα έχει, ελπίζω να το λύσει και να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή» είπε και πρόσθεσε:

«Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο και οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες, γιατί πραγματικά σέβομαι αυτό που μου λένε. Δεν είναι κοπάνα, όταν συνεννοείσαι με τον γονιό σου. Παίρνω τηλέφωνο στο σχολείο και ενημερώνω ότι δεν είναι σήμερα σε διάθεση να έρθουν σχολείο. Καταλαβαίνουν και από το σχολείο, ότι τα παιδιά περνάνε εφηβεία.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η στιγμή που ο Τζέιμς μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό (Video)

Οι γιοι του Τζον Λένον και του Πολ ΜακΚάρτνεϊ έγραψαν μαζί τραγούδι (Video)

Στέλιος Παρλιάρος: «Ο κόσμος φοβόταν μην τους κολλήσω AIDS από τα γλυκά επειδή έκανα παρέα με τον Billy Bo» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34