ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 21:05
MENU CLOSE

Απαγωγή Μαρκέλλας: Για τέσσερα κακουργήματα παραπέμπεται η 33χρονη

18.06.2020 12:43
 
Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας Γεσθημενή Χατζηπαρασίδου εις βάρος της 33χρονης, που ομολόγησε ότι άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα.
 
Η κοκκινομάλλα γυναίκα κατηγορείται για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.
 
Η ίδια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία, ενώ σοκάρει η ομολογία της στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν.
 
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.
 
Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της. Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει την μικρή Μαρκέλλα. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.
 
Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται πως είπε ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά. Η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού και χωρισμένη. Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων, σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr.
 
Πηγή: enikos.gr
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version