ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:53
MENU CLOSE

The Bachelor: Σκηνοθετημένο το ατύχημα με τα άλογα καταγγέλλει το κέντρο ιππασίας – Πάει στα δικαστήρια την παραγωγή (Videos)

27.10.2020 08:54

 

Το κέντρο ιππασίας Equitrek-Attica διαψεύδει κατηγορηματικά το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι το ατύχημα -το οποίο, μάλιστα, δεν προβλήθηκε ποτέ- ήταν σκηνοθετημένο.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία κάνει λόγο για δυσφήμισή της για χάρη της τηλεθέασης, ενώ τονίζει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Από την πλευρά του, ο σταθμός του Alpha δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως, ωστόσο από το κανάλι της Κάντζας, ανεπίσημα υποστηρίζουν, ότι το ατύχημα έχει συμβεί.

Πάντως, είναι “κοινό μυστικό” ότι πολλές σκηνές από τα ριάλιτι γενικώς, ακόμα και ατάκες των παικτών είναι σκηνοθετημένα, ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η εν λόγω παραγωγή αντιγράφει επιμελώς σκηνές από πρότζεκτ του εξωτερικού.

Ενδεικτικά, στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε μια σκηνή από το αντίστοιχο παιχνίδι της Νέας Ζηλανδίας, όπου και εκεί, εντελώς συμπτωματικά, σημειώθηκε το ίδιο ατύχημα, μόνο που εκεί υπήρχε και εικόνα, σε αντίθεση με την ελληνική παραγωγή που αρκέστηκε σε… διηγήσεις!

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:53
Exit mobile version