ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 18:47
MENU CLOSE

Κρήτη: «Πνίγηκε» ο πρώην δήμος Καστελλίου (Photo)

07.11.2020 08:08

 

Όπως είπε στο Cretalive, ο δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης, οι δρόμοι είναι αδιάβατοι και οι καταστροφές είναι μεγάλες. Σφοδρό πλήγμα έχουν δεχθεί οι οικισμοί Ξιδάς, Καρδουλιανό Κασταμονίτσα και απευθύνεται έκκληση από την Πολιτική Προστασία του Δήμου να μην κατευθύνονται προς την περιοχή του Καστελλίου οι οδηγοί. 

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία ενώ στην περιοχή βρίσκονται ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Κρήτης Μανόλης Παραβολιδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι πλημμυρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις σημειώθηκαν τη νύχτα που πέρασε αλλά και τις πρώτες ώρες του Σαββάτου και στο Οροπέδιο Λασιθίου ενώ για σήμερα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένονται εκτός από τους θυελλώδεις ανέμους και βροχές και σποραδικές καταιγίδες. 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 18:45
Exit mobile version