ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:07
MENU CLOSE

Ντέμι Λοβάτο: Όχι μόνο συμφιλιώθηκε, αλλά και... στολίζει τις ραγάδες της (Photos)

29.12.2020 19:31

 

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της, η οποία είχε ως κατάληξη την νοσηλεία της για υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών το 2018, η Λοβάτο εδώ και ένα χρόνο έχει μπει σε διαδικασία συμφιλίωσης με το σώμα της και τις ατέλειές του.

Η ίδια έκανε την κίνηση να φωτογραφηθεί χωρίς φίλτρα που να κρύβουν τις ραγάδες της ή την κυτταρίτιδα και πλέον ακολουθεί μια τακτική «θετικής προσέγγισης» για το σώμα της, χωρίς να την ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι.

Ε, τώρα πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, καθώς ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες της στις οποίες έχει στολίσει τις ραγάδες της με χρυσόσκονη και δηλώνει υπερήφανα ότι «αυτές είναι μερικές φωτογραφίες που έβγαλα στην καραντίνα αυτό το καλοκαίρι, όταν ήθελα να γιορτάσω τις ραγάδες μου αντί να ντρέπομαι για αυτές».

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει ότι είναι περήφανη για τις ραγάδες της («αφού δεν πρόκειται να εξαφανιστούν, ας τους ρίξω λίγο γκλίτερ», έγραψε) ενώ την ίδια στιγμή κατάφερε να περάσει ένα θετικό μήνυμα προς όσους έχουν ανασφάλεια με το σώμα τους.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:07
Exit mobile version