search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:56
MENU CLOSE

Eurovision 2024: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι! (Video)

02.05.2024 14:59
satti-eurovision-new

Τη δεύτερη τεχνική της πρόβα για τη Eurovision ολοκλήρωσε η Μαρίνα Σάττι σήμερα, Πέμπτη 2 Μαΐου, ερμηνεύοντας το «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη σκηνή του Malmo Arena.

Ο έντονος χορευτικός ρυθμός, οι γρήγορες εναλλαγές επί σκηνής, η ευρηματική σκηνική παρουσία, αλλά και τα εντυπωσιακά γραφικά αποτελούν λίγα μόνο από τα συστατικά που συνθέτουν τη φετινή εμφάνιση της Ελλάδας.

Όπως και στην πρώτη πρόβα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (29/4), η Μαρίνα Σάττι φόρεσε μια ανοιχτή ροζ μπλούζα και μια μεταλλιζέ φούστα balloon σε αποχρώσεις ροζ και μωβ, συνδυάζοντας το σύνολο με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές μπότες.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, (Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, και Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά) θα ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση.

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon). Το art direction, τέλος, είναι των NMR.

Oι δύο Ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου και ο Μεγάλος Τελικός στις 11 Μαΐου, στις 22:00.

Διαβάστε επίσης:

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει την 9χρονη κόρη της για τα γενέθλιά της (Photo)

Το μεγάλο… απωθημένο του Ozzy

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οριστικό τέλος στον γάμο της – «Είναι επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους γύρω της» λέει ψυχίατρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:54