ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.11.2025 13:08
MENU CLOSE

Καμπανάκι Βατόπουλου στην κυβέρνηση: Βρείτε τρόπο για την τήρηση του δίωρου SMS

25.01.2021 09:30

 

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος εξέφρασε την ανησυχία του για τη μετάλλαξη του ιού καθώς έχουν εντοπιστεί στη χώρα μας δεκάδες κρούσματα του μεταλλαγμένου στελέχους, τόνισε ότι είναι απαραίτητο «να γίνονται περισσότερα τεστ και αυστηρότερα μέτρα».

Παράλληλα, ο κ. Βατόπουλος μιλώντας για τις εικόνες του Σαββατοκύριακου με την έντονη κινητικότητα σημείωσε ότι «προφανώς υπάρχει ανησυχία για αναζωπύρωση των κρουσμάτων». Ενώ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που αυξηθούν τα κρούσματα «να γίνει εισήγηση για κλείσιμο του λιανεμπορίου». Όπως εξήγησε, «αυξημένη κινητικότητα σημαίνει αυξημένα κρούσματα».

Υπογράμμισε δε, πως η επιτροπή είχε τονίσει ότι μοναδική προϋπόθεση να ανοίξει το λιανεμπόριο ήταν η τήρηση του δίωρου. Κάλεσε παράλληλα, την Πολιτεία να βρει έναν τρόπο, ώστε να μπορεί να τηρηθεί.  

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς, σημείωσε ότι δεν υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος να επηρεαστεί, λόγω της μετάλλαξης. Όμως, όπως τόνισε, «καθυστερώντας τους εμβολιασμούς δίνουμε την ευκαιρία να μεταλλάσσεται και να εξαπλώνεται».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.11.2025 13:07
Exit mobile version