ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:57
MENU CLOSE

Eurovision: Θέμα στο CNN η Έλενα Τσαγκρινού για το «El Diablo» (Video/Photo)

04.03.2021 07:42

 

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγινε θέμα ακόμα και στο αμερικανικό CNN, ένα από τα πιο γνωστά διεθνή ΜΜΕ, το οποίο φιλοξενεί δήλωσή της σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν διατυπωθεί για την επιλογή του τραγουδιού.

Σε εκτενές άρθρο στην ιστοσελίδα του, το CNN προβάλλει το music video του «El Diablo», εστιάζοντας στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από ιερωμένους.  Φιλοξενεί, μάλιστα, δήλωση τόσο της ίδιας της Έλενας Τσαγκρινού, όπως και του διευθυντή του ΡΙΚ.

«Το “El Diablo” είναι αλληγορικό τραγούδι για μια γυναίκα που καταφέρνει να φύγει από μια τοξική σχέση και στέλνει ένα μήνυμα δύναμης. Η μουσική, όμως, μας ενώνει όλους, δεν μας χωρίζει!

Εγώ και οι συνεργάτες μου παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας: να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κύπρο στον διαγωνισμό», επισήμανε η τραγουδίστρια στο CNN.

Την ίδια στιγμή και παρά τις αντιδράσεις, το «El Diablo» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, κατακτώντας ακόμα και το no1 στα ψηφιακά charts, ενώ το music video παραμένει σταθερά στο top3 των trends του YouTube, πλησιάζοντας το 1 εκατομμύριο views σε λιγότερο από επτά ημέρες.

Μάλιστα, οι fans της Eurovision το αποθεώνουν, κατατάσσοντάς το στις αγαπημένες τους φετινές συμμετοχές.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:53
Exit mobile version