search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:14
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Καρολάϊν (Video)

12.05.2021 20:40
Glyka nera-new

«Θέλω το παιδί μου πίσω», ζητά με τρεμάμενη φωνή η μητέρα της 20χρονης Καρολάϊν που δολοφονήθηκε στο ασύλληπτης αγριότητας έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας που ήρθε από την Αλόννησο για να παραλάβει τη σορό του παιδιού της μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, και τα λόγια της συγκλονίζουν.

«Πού να τη βρούμε τη δυναμη παιδί μου; πού να τη βρούμε;» δηλώνει καθώς την είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει για το ειδεχθές έγκλημα που στοίχησε τη ζωή στο παιδί της.

Στο μεταξύ, σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση στο άψυχο σώμα της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε την Τρίτη τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά.

Όπως προκύπτει απο το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας προήλθε από ασφυξία. Ειδικότερα, ο θάνατος της άτυχης μητέρας, ειδικότερα, οφείλεται σε «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Ο δράστης της δολοφονίας έκλεισε το στόμα της κοπέλας με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας όμως αφόρητα και σφίγγοντάς της το στόμα με την παλάμη των χεριών του. Την ίδια ώρα, με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο ληστής της έφραξε και την μύτη της.

Έτσι η κοπέλα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από πουθενά, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος

Ειδήσεις σήμερα

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικά στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση – Με τα χέρια έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Η αστυνομία θα συλλάβει αυτά τα καθάρματα» – Πού στρέφονται οι έρευνες (video)

Γλυκά Νερά – Τσιάρας: Θα αυξηθεί το όριο έκτισης ποινής για ειδεχθή εγκλήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:12