search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:13
MENU CLOSE

Eurovision: Όταν η Γαρμπή είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα – «Γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς» (Videos)

14.05.2021 11:00
kaiti-garmpi-new

Τους σπουδαστές του «House Of Fame» επισκέφθηκε η Καίτη Γαρμπή, δίνοντας τις δικές της συμβουλές στους μελλοντικούς τραγουδιστές.

Μεταξύ άλλων, η κριτής του μουσικού σόου του ΣΚΑΪ, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία στη Eurovision, όταν κλήθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

«Την εποχή που πήγα εγώ δεν υπήρχε τίποτα. Ένα μονόστηλο ήταν όλο και όλο. Δεν υπήρχε αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα με την Eurovision. Δεν το επέλεξα εγώ να πάω… Με επέλεξαν εκείνοι. Δεν έστειλα εγώ τραγούδι, εκείνοι ήρθαν και με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να πάω να διαγωνιστώ. Το θεώρησα μεγάλη τιμή. Πήγα…

Ήταν καλή εμφάνιση, το φόρεμα μας έσωσε. Θυμάμαι ότι περπατούσα με μία αυτοπεποίθηση, ότι δεν υπάρχει άλλη. Κι όμως ήταν κομμένα τα πόδια μου. Στάθηκα στη μέση της σκηνής και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα…

Κατεβαίνοντας, γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς στο καμαρίνι μου. Ήταν συγκλονιστική εμπειρία», αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή.

Ειδήσεις σήμερα

Τάμτα: Απαντά για ποιο λόγο δεν ανήκει στη δισκογραφική εταιρία του συντρόφου της (Videos)

Αγνώριστοι στην πρώτη τους εμφάνιση πασίγνωστοι -σήμερα- ηθοποιοί! (Video)

Eurovision – Στεφανία: Πλάνα από τη χορογραφία της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10