ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 11:48
MENU CLOSE

Ναύπακτος: Τον άφησαν αιμόφυρτο έξω από το σπίτι του γιατί είναι ομοφυλόφιλος

02.06.2021 09:41

Όσο και εαν ακούγεται απίστευτο συνέβη στην Ελλάδα του 2021.

Το περιστατικό μετέδωσε το τοπικό μέσο της πόλης npress, που αναφέρει πως ο άνδρας μεταφέρθηκε με μώλωπες και εκτεταμένα τραύματα στο νοσοκομείο του Ρίου.

Το θύμα ανήρτησε στη συνέχεια μια φωτογραφία του, με μώλωπες και αμυχές στο πρόσωπο, στην οποία στηλιτεύει τους ανθρώπους, 6 με 9 τον αριθμό, που του επιτέθηκαν.

«Αυτή είναι η Ελλάδα μας… Η χώρα μας… Αυτή που σας γέννησε και σας έκανε ένα μάτσο μ@@@κες… Να μην ξέρετε τι θα πει σεβασμός… Να μην ξέρετε τι θα πει «έχω την επιλογή”… Καιρός να μάθετε λοιπόν ότι δεν σας χρειαζόμαστε για να υπάρξουμε.. Να λυπάστε λοιπόν όχι για μένα αλλά για γονείς που αναθρέφουν ανθρώπους που γίνονται μ@λ@κες κάφροι και π@@@δες στην ψυχή!», έγραψε ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα.

Με αφορμή τον ξυλοδαρμό του άνδρα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Ναυπάκτου με σύνθημα «Λιτότητα, ανεργία, σεξισμός, ανθρώπινος δεν γίνεται ο καπιταλισμός!».

Στην ανακοίνωση των νεαρών που συμμετείχαν αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι δρόμοι δεν είναι ασφαλείς, όταν ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα χλευάζονται, κακοποιούνται, δολοφονούνται επειδή η φύση τους δεν ταιριάζει στα γούστα των κακοποιητών, των δολοφόνων».

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Φθινοπωρινό και σήμερα το σκηνικό – Επιμένουν οι βροχές (Video)

Παυλάκης: Δεν θα πετάξουμε τις μάσκες το καλοκαίρι

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά: Πιθανή και η εγκληματική ενέργεια – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της μητέρας (Video)

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 11:47
Exit mobile version