search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος ήταν αρχικά επιθετικός, λέει η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ

19.07.2021 10:04
FOLEGANDROS

Για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο και τη σύλληψη του δολοφόνου της μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Άννα Ευθυμίου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ δήλωσε ότι «η αρχική επικοινωνία με τον 30χρονο ήταν δύσκολη. Οδηγήθηκε αρχικά στο λιμεναρχείο Φολεγάνδρου και μετά στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν συζήτησης ομολόγησε την πράξη του». 

«Ήταν επιθετικός αρχικά, αλλά με διαπραγματεύσεις πείστηκε να παραδοθεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακωθήκαν έτσι βγήκε το αυτοκίνητο έκτος πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα» τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ.

«Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακωθήκαν έτσι βγήκε το αυτοκίνητο έκτος πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα» τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ και πρόσθεσε ότι ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο «έχει υποστηρίξει ότι στη συνέχεια κατέβηκε κάτω για να τη βοηθήσει όπου τη βρήκε νεκρή».

Όλα τα στοιχεία εξετάζονται από την εγκληματολογική υπηρεσία, εξήγησε.

Όπως ανέφερε, είχαν γίνει αναζητήσεις σε όλο το νησί, και τελικά εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Γαρυφαλλιά, και πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι συνέδραμαν τις έρευνες.

Ο 30χρονος βρίσκεται στην εισαγγελία της Νάξου και την Τρίτη θα πάει στον ανακριτή. 

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά υποψιαζόταν ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της – Σήμερα η κηδεία της (Videos)

Φολέγανδρος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 26χρονης – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 30χρονος

Φολέγανδρος: Πνιγμός η αιτία θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς -Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:58