ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:20
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Όλη η ζωή του Εμ. Καραλή στο μανίκι του (Photo)

04.08.2021 17:16

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι 4ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο μετά την καταπληκτική του εμφάνιση στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Ο Έλληνας αθλητής αγωνίζεται πάντα με ένα μανίκι στο χέρι που έχει τεράστια σημασία για τον ίδιο.

Στο μανίκι σχεδιασμένη η ζωή του

O Manolo πάντα στο αριστερό του χέρι έχει ένα μανίκι με το σχέδιο να είναι βασισμένο σε graffiti λογική και το φοράει ανάποδα για να το διαβάζει αυτός και όχι για να το επιδεικνύει στους άλλους.

Πάνω στο μανίκι έχει όλη του την ζωή. Ό,τι αγαπά και του θυμίζει από που ξεκίνησε και πού βρίσκεται δίνοντας του θετικά συναισθήματα πριν από κάθε άλμα.

Στο μανίκι του υπάρχουν:

-Το πρόσωπο του και της δίδυμης αδερφής του Αγγελικής.
-Μια πυξίδα με τα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα να είναι τα αρχικά της οικογένειας του Χ, Σ, Α, Μ (Χάρης, Σάρα, Αγγελική, Μανόλο).
-Διαγώνια έχει κολώνες που συμβολίζουν την Ελληνική του ταυτότητα και την ισορροπία μεταξύ των ριζών του
Ουγκάντα στον χάρτη, αφού από εκεί κατάγεται η μαμά του
-Η λέξη Nalongo η οποία προέρχεται από την Ουγκάντα και σημαίνει μητέρα των διδύμων, ευλογία. Τα ονόματα στην αφρικανική χώρα για τον Εμμανουήλ είναι Kato και για την αδερφή του, το Babirie. Μάλιστα, πίσω από το Nalongo υπάρχει ένα φτερό αεροπλάνου που συμβολίζει την αγάπη του Καραλή για τα ταξίδια.
-Γραμμικό σχέδιο (πάνω δεξιά): σχέδιο με γραμμές που το έκανε με τους κολλητούς του και γύρω από αυτό “ντύθηκε” το σχέδιο με αφρικάνικο pattern.

«Το πρώτο σχέδιο είναι η αγάπη, το μεσαίο είναι η ισότητα και το τρίτο είναι η δύναμη» έχει αναφέρει ο Εμμανουήλ Καραλής στην ιστοσελίδα της Redbull όπου υπάρχει πάνω στο μανίκι με πρόσωπα, πυξίδα, κολώνες, χάρτης και γραμμικό σχέδιο.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Συναγερμός για αναζωπυρώσεις – Ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, ζημιές σε 80 σπίτια

Φωτιά στην Εύβοια: Ξεκίνησαν τις ρίψεις τα αεροσκάφη, στη μάχη και το Beriev-200

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ένα ενεργό μέτωπο – «Μάχη» για να οριοθετηθεί

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:18
Exit mobile version