ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:12
MENU CLOSE

Top Chef: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

07.09.2021 08:46

Η πρώτη δοκιμασία με τις ομάδες του Top Chef έλαβε χώρα τη Δευτέρα το βράδυ κι η μεγάλη ηττημένη του ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΙ ήταν η πράσινη ομάδα.

Καλύτερη ήταν η προσπάθεια της μπλε ομάδας, του Νικόλα Χωματά όμως η πράσινη ομάδα, εκείνη της Ειρήνης δεν κατάφερε να παραδώσει καλό πιάτο και έτσι οι πέντε παίκτες που την αποτελούσαν έπρεπε να περάσουν την πρώτη δοκιμασία για να ξεκινήσει η διαδικασία υποψηφιοτήτων αποχώρησης.

Η δοκιμασία ήταν να ετοιμάσουν ένα ρομαντικό δείπνο.

Η Ειρήνη μπορεί να είχε την ασυλία από το πιάτο που έφτιαξε στην δοκιμασία της Κυριακής (5/9), όμως επέλεξε να μη τη χρησιμοποιήσει.

Χρήστος ο πρώτος υποψήφιος

Από τους πέντε παίκτες της ομάδας αυτός που είχε τις περισσότερες αστοχίες και μάλιστα για δεύτερη φορά -και στο πρώτο επεισόδιο ήταν στα χειρότερα πιάτα- ήταν ο Χρήστος Γκιόλα.

Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Αστέριος Κουστούδης και ο Γκίκας Ξενάκης μετά από τη δοκιμή αποφάσισαν ότι θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, με τους κριτές να λένε για το πιάτο του πως: «Ήταν ένα αδύναμο πιάτο με στοιχεία που έλειπαν. Αυτό δεν είναι τόσο τρομακτικό γιατί ήταν ένα νόστιμο πιάτο. Ωστόσο, είσαι ο υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Στο τέλος της εβδομάδας θα κριθείς να διαγωνιστείς με άλλους μάγειρες. Συγκέντρωσε το μυαλό σου, μάζεψε δυνάμεις».

Ο Χρήστος θα διαγωνιστεί στο τέλος της εβδομάδας μαζί με τους επόμενους υποφήφιους που θα είναι υποψήφιοι.

Διαβάστε επίσης:

Επιστρέφει με νέα παρέα το DOT. στον ΣΚΑΪ

ΑΝΤ1: Αλλαγή «φρουράς» στην ηγεσία του καναλιού

Νίκος Κουρής: Από το «Δες και Βρες» στις «Άγριες Μέλισσες» (Photos)

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:11
Exit mobile version