ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:08
MENU CLOSE

Διαγραφή Μπογδάνου: Η αντιπαράθεση με τον Δένδια για κομμουνιστές και Χρυσή Αυγή

05.10.2021 20:01

Καταιγιστικές εξελίξεις δρομολόγησαν οι αναφορές του πρώην πλέον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη Βουλή για τα γεγονότα στο Γράμμο και στο Βίτσι με τον Νίκο Δένδια να του απαντά σε υψηλούς τόνους και με τον Πρωθυπουργό να ανακοινώνει την διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας παρεμβαίνοντας στην κόντρα του Κ. Μπογδάνου με τον Θανάση Παφίλη αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παρελθόν της χώρας αλλά και τα πρόσφατα περιστατικά βίας από φασιστικές ομάδες της Χρυσής Αυγής στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης δήλωσε:

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας αλλά για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας μας στο μέλλον».

Εγώ δεν γνωρίζω κύριε συνάδελφε ποιος παρέστη στην εκδήλωση για το Βίτσι. Γνωρίζω ότι ο πατέρας μου παρέστη στο Βίτσι. Λέω λοιπόν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και η κατάθεση στεφάνου με την Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη και είναι ώρα σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα εθνική απειλή. Και όσο εγώ εκπροσωπώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια. Να είμαστε συνεννοημένοι».

Διαβάστε επίσης:

Μ. Λαζαρίδης: Να καταδικάσει τις δηλώσεις Σκουρλέτη ο ΣΥΡΙΖΑ ή να φέρει αποδείξεις για μίζες

Ελληνογαλλική συμφωνία: Διαφοροποίηση Φίλη από την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ

Κατρούγκαλος: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει την αμυντική συμφωνία

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:05
Exit mobile version