ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 22:36
MENU CLOSE

Ποδοσφαιριστής άφησε αναίσθητο με κλωτσιές τον διαιτητή και του πέρασαν χειροπέδες (Video)

05.10.2021 17:21

Το περιστατικό συνέβη σε γήπεδο της Βραζιλίας και το κατέγραψε η κάμερα. Ένας ποδοσφαιριστής εκτός εαυτού κλώτσησε στο κεφάλι τον διαιτητή του αγώνα γιατί δεν του άρεσε μια απόφαση και τον άφησε αναίσθητο.


Όταν κατάλαβαν ότι ο διαιτητής Ροντρίγκο Κριβελάρο δεν έχει τις αισθήσεις του και ό αμυντικός της Σάο Πάουλο Γουίλιαμ Ριμπέιρο συνεχίζει να τον χτυπά, έσπευσαν να μπουν στη μέση και να φωνάξουν τους γιατρούς να μπουν μέσα.


Ο διαιτητής δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του παρά μόνο όταν τον πήγε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Όλα συνέβησαν στο τοπικό ντέρμπι του Ρίο Γκράντε ανάμεσα στην Γκουαρανί Ρίο Γκράντε και τη Σάο Πάουλο Ρίο Γκράντε, για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Γκαούτσο, της Βραζιλίας.


Ο αγώνας όχι μόνο δεν συνεχίστηκε αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν αστυνομικοί οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον Ριμπέιρο και τον οδήγησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης:

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα ζει από τύχη – Θα είχε πεθάνει εάν δεν είχε ρίξει νερό πάνω της στο φαρμακείο» λέει ο ιατροδικαστής

Κορωνοϊός: Τρίτη δόση για όλους και δωρεάν τα μονοκλωνικά και όλα τα φάρμακα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 22:33
Exit mobile version