search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:44
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο 30χρονος που κατηγορείται για τη φασιστική επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ (video)

05.10.2021 13:03
kneaytofwro

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 30χρονος που συνελήφθη για τη φασιστική επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που τού άσκησε η εισαγγελέας, ο 30χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, από κοινού και κατά συρροή.

Αρνείται τις κατηγορίες

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον κατηγορούμενο, όταν χθες το βράδυ, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, πήγε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε. Είχε ταυτοποιηθεί με βάση φωτογραφικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στην προανακριτική του απολογία φέρεται να αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, ισχυριζόμενος ότι δεν συμμετείχε στην επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι εργαζόταν σε καφέ της περιοχής και ενεπλάκη στο περιστατικό για να… κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ αρνήθηκε κάθε σχέση με ακροδεξιές ομάδες.

Από την αστυνομία ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον τέσσερα ακόμη άτομα για το συμβάν, κατά το οποίο τραυματίστηκαν τρία μέλη της ΚΝΕ.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι – Γιατρός Ιωάννας: «Θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της» (Video)

Βασιλακόπουλος: «Παρέλαση μόνο για εμβολιασμένους θεατές και μαθητές με μάσκες»

Νίκος Τσουμάνης: Θρίλερ με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή – «Ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του» (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:44